TACK!

Standard

Herre gud vilket stöd ni alla ger mig! Jag vill att alla som är inne på min blogg ska ta åt sig för jag vill ge er ett enormt TACK!

Igår hade jag 69 435 besökare på min hemsida och idag är det redan uppe i 42 930.. Ni anar inte vilket stöd ni alla ger mig. Eftersom det här med hemsida/ blogg är helt nytt för mig så gör jag mitt bästa med att få allt att fungera då med hjälp utav en av mina närmsta vänner Johan Billgren som sitter i Norge och hjälper till. Vi är så imponerade av alla er människor som verkligen bryr sig! Än en gång TACK!

Några frågor har kommit upp som jag känner att jag vill besvara.
Jag sitter hemma just nu med en nybryggd kaffe och njuter av alla era underbara kommentarer. Det är helt tyst i lägenheten förutom ljudet från tangentbordet som jag skriver på. Jag skriver allt själv men kan endast skriva med höger hand, så det tar sin tid.. Det är samma sak med läsa, gå, tala.. ALLT tar längre tid nuförtiden, men vad gör det? Jag har ju all tid i världen!

Jag tänker jätte mycket på Robinson och alla deltagare. Det var ett äventyr vill jag lova. Det ser ut som en skön semester, men det är långt ifrån sanningen. Ni om tycker att det är mesar som bara vill åka hem ni borde testa att inte äta på 4 dagar, och sedan efter det äta ca 0,5 dl ris/dagen. Åk och sätt er i en bastu många timmar mitt på dagen och lägg er på balkongen i en party klänning och försök att stå emot kylan på natten.. Då har ni snart nått verkligheten i Robinson. 🙂

klockan 16.00 i eftermiddag, fredag, kommer nästa inlägg som handlar om att ansöka till robinsson

Om petraljungberg

Namn: Petra Ljungberg Ålder: 26 Ort: Helsingborg/Stockholm Familj/civilstånd: Sambo Fredrik Skratt, glöd och energi kan understrykas som några av mina bästa egenskaper. Jag har kommit långt genom att vara driven, ärlig och målmedveten! Jag var med i tävlingen Robinson 2011 i 13 dagar tills min kropp gav upp. Jag fick en stroke. Idag kämpar jag med rehabilitering och kampen om att överleva fortsätter. Det här är min story..

»

 1. Har hört på radio att det diskuterades om att det var fel att visa när du blev sjuk. Jag tycker det var bra, för tänk vad andra kan lära om man då ser någon som uppför sig på samma sätt.
  Fast nog tycker jag att det gnälls för det är ju som Roberto säger ”ni visste vad ni sökte till” och där håller jag med. Jag skulle aldrig vilja utsätta mig för detta och därför söker jag inte., vad trodde de som sökte, att TV tidigare ljugit…….

 2. Det är samma sak med läsa, gå, tala.. ALLT tar längre tid nuförtiden, men vad gör det? Jag har ju all tid i världen!

  Du har en otroligt skön inställning till livet, power till dig och krya på dig.

 3. Hej, jag fick en stroke i juli förra året . Förlamning på vänster sida , satt i rullstol . Låg 3 veckor på rehab Ersta gården i Nacka . Kan värkligen rekomdera . Det viktiga är att du tränar , äter och vilar . Jag är i stort sett helt återställd idag. Idag ett år efter summerar jag , det tar ca 1 år . När jag träffar läkare eller bekanta så säger dom att det är inte sant , så bra som du mår idag. Sjukgymnastik för balansen och vila är jätte viktigt. Du är ju mycket yngre än mig så din återhämtning kanske blir ännu bättre. Vilket jag hoppas . Lycka till .

 4. Tråkigt att inte fått sett mer av dig i Robinson men skönt att höra att du repar dig. Måste varit skönt att få komma hem efter allt som hänt. Jobbigt att vara så långt hemifrån och bli sjuk.

 5. Hej! Jag har tänkt på dig sedan jag såg programmet igår. Hoppas verkligen att allt går bra för dig. På det sätt du skriver så ser man att du är en positiv människa och det tror jag är vad som behövs en sån här gång! Kram Kate!

 6. Otroligt bra beskrivet av hur livet på Robinson är/var för Er.
  Du verkar vara en mycket stark kvinna, så Du kommer snart igen.
  Ser framemot att läsa allt Du har att berätta om hur det går för Dig, hur Du har klarat tiden från då tills nu.

  Psst, det är så strongt av Dig att skriva om detta, men det känns mycket bra för oss som dock följde Dig via Robinson de dagar Du var med.
  Vill ju veta hur Du mår och hur det går för Dig.

  Sköt om Dig nu och må så gott Du bara kan. =)

 7. Hej Petra!
  Skönt att höra att du blivit bättre. Robinson är definitivt inget för mig, kan inte
  tänka mig att äta ”allt” nämligen, däremot skulle det vara kul med de olika
  tävlingarna och att få möta nya människor.
  Fortsätt kämpa på! Jag kommer nog vara en bland många tusen som läser
  din blogg.
  /Susanna

 8. Vad du har varit duktig och kämpat! Jag är så imponerad av dig!
  Du är stark, så otroligt stark. Jag önskar dig all lycka till i framtiden! Stor kram //Veronica

 9. Tänker på dig hela tiden sen tv programmet igår..En vinnare tänkte jag innan du blev dålig- men
  nu när du skriver tänker jag återr igen en vinnare kommer du att bli!! En fråga som surrari mitt huvud och säkert hos flera? Varför?? Genetiskt eller var det utlösande av de giftiga rötterna ni åt?
  Robinson kommer inte bli detsamma att se på och jag förstår de som hoppat av för att det är för tufft och de vill inte riskera hälsan! Kramar och jag önska dig all lycka med rehabiliteringen!

 10. krya på dig och hoppas du tillfrisknar snart!! du verkar vara en så rar och go tjej =) jag tänker hålla mig så långt från Robinson jag kan för jag älskar god mat =) massa krya kramar till Dig!

 11. Jag tycker det var jättetråkigt det som drabbade dig. Gillade verkligen dig och Denice från början, tyckte att ni var ett bra överlevarteam. Du kommer att fixa det här för du har rätt inställning till livet. Sköt om dig och ta var dag som den kommer, skynda sakta. Nu håller jag tummarna för Denice och hoppas hon ska stå ut med alla knäppskallar av manliga könet.

  Hälsningar Therése

 12. Hej fina du! blir så rörd av det som hänt dig. Jag har varit med om en olycka i vintras som skadat mina fötter och en ryggmärgskada. Jag vet hur det är att drabbas.
  Önskar dig all lycka till och sänder rymdkramar! Hälsningar Lena

 13. Hej Petra. Ha ingen brådska, njut av stunden och kämpa på. Träning ger resultat och den är ditt främsta just nu. Krya på dig.

 14. Hej fina Petra!

  Direkt när jag såg dig i Robinson tyckte jag att du verkade ha en sådan härlig utstrålning! Berördes verkligen av det som drabbades dig och jag hoppas naturligtvis att du blir helt återställd!

  Angående det om att åka hem. Jag tycker inte att folk är mesiga som vill åka hem, jag blir snarare irriterad på Robinsons upplägg och Paolo som skäller på folk som vill hem. Det är ren ondska. Kanske inte från Paolo, han har väl blivit tillsagd, vad vet jag, men det är obehagligt att se i alla fall. Alla människor reagerar olika på samma saker. Även om man vet vad man söker till så kan man inte veta exakt hur det är förrän man kommer dit. Syftar på Paolos utskällning när en tjej ville hem för att hon saknade sin familj. Att han klarar av att vara borta från sina barn har inget som helst med saken att göra.
  Igår var droppen. Hans hånflin när han meddelar att övriga deltagare skulle straffas för att två av tjejerna ville åka hem var vidrigt att se. Du hade precis fått en hjärnblödning och om de var skakiga efter det och kände att de inte ville fortsätta vara med i en lek på TV och även de riskera att bli sjuka, så är det inget man ska straffas för.

  Det finns ingen kärlek i Robinson längre, det ska bara bli hårdare och hårdare och till slut orkar man inte titta längre. Det är inte roligt att se folk förnedras och plågas.

  Vill avsluta med att säga att du skriver jättefint och att du verkar ha hjärtat på rätta stället!

  Ta hand om dig!
  Stor kram!

 15. Hej Petra!

  Det är ju otroligt lätt att känna för dig.. du var ju en av de som alla hoppades skulle gå långt! Det var ju 4 kanske 5 tjejer som över huvetaget har den chansen.

  Men allt i livet är så otroligt relativt.. och skört. I din ålder måste detta vara mycket mycket ovanligt. Jag funderar lite på vad den näringsbrist du hade när det hände spelar in i händelseförloppet.. Det får man aldrig veta naturligtvis, försvagningen fanns ju där.. men vad triggade den.. Jag slår vad om att näringsbrist är en bov i dramat.
  Jag tycker att hela Robinson konceptet ballat ur lite, det handlar för mycket om svält och att må dåligt.. 0,5 dl ris om dagen.. 0 gram protein.. mineraler och vitaminer?? Inget tillförs och snabbt tas energi från musklerna, man brytns ner o det går snabbt.. och man mår skit.. Nej lätt och bra kost och fokus på bra tävlingar och framförallt det sociala spelet.. Det skulle jag vilja se, ingen tortyr där tuffe Paolo hackar på dom som fått nog… Det är ju uppenbart att för många (klokt nog) väljer att kliva av när man märker att både knopp o kropp säger ifrån..

  Men mest av allt vill jag läsa om dina framsteg Petra. Hälsan är det viktigaste vi har och jag håller alla tummar för att du kommer tillbaks till din topform.

  Lev väl och stort varmt Lycka till från TV-soffan 🙂

  Lasse

 16. Riktigt skönt att höra att du klarat dig så bra efter denna stroke.
  Otäckt att se hur en fullt frisk ung framåt människa kan få livet förändrat som i ett blixtnedslag.
  Jag kommer att följa ditt tillfrisknande framöver.

  Tycker nog att Robinson produktionen för varje ny säsong spetsat till levnadsomständigheterna
  och även tävlingarna för deltagarna, till en grad som nu kanske toppats till att bli farlig.

  En tanke som slog mig just igår när jag tittade, var att DU kanske fått men för livet,
  men TV4 i detta fall har fått ”bra TV” i några minuter på ditt och andras lidande.

  Minns/såg du det första Robinson??den då Martin vann??
  Rena barnleken på den tiden.

  Hoppas att denna stroke slutar bra för dig nu, kanske din ålder hjälper en sån sak…

  Kram I.

 17. Jag fick verkligen starka sympatier och känslor för dig när jag såg Robinson igår. Det sände en tankeställare till oss TV tittare att detta är inte ett underhållningsprogram utan ett överlevnadsprogram med era liv som insats. Jag tror inte vi som ser programmet och kanske inte deltagarna heller innan ni kom ner förstår/förstod vilka konsekvenser som svälten och miljön med parasiter och annat smått och gått skulle få för er.

  Jag tänker på dig och önskar dig all lycka med din rehabilitering

 18. Hej Petra!
  Jag heter Emma och är 12 år och du var min ”favorit” i Robinson och jag är jätte ledsen att du åkte hem!
  Nu blir det inte samma sak… 😦

  Jag är också ”skadad” i mina knän så att jag ska operera mig och så, förrut kunde det göra så ont att att jag grät, så jag vet hur det är…

  Hoppas du blir bättre snart och att du får en fort. bra dag

  Kramizz ^-^

 19. Hej!

  Jag var med i robinson förra året och vet precis hur man mår på ön och hur jobbigt det är, och du var/är en av mina favoriter i år, beklagar verkligen det som hände dig, jag blev själv helt tårögd när jag såg det. Stort lycka till med att återhämta dig, jag beundrar dig!!!

  Mvh Jossan

 20. Hej Petra,
  Känns konstigt att skriva dessa rader, till en helt okänd person, men ändå inte. Du gick liksom genom rutan och det hade varit kul att få se mer av dig. Direkt sa min 16-åriga dotter då du blev presenterad i första programmet att ”hon ska jag heja på”, hon är en vinnare! Blev otroligt ledsna igår då vi förstod vad som hänt dig. Vill verkligen att allt blir bra med dig, och det kommer det att bli. Ta det bara lugnt och låt det ta den tid det tar.

 21. hoppas du mår okej efter din stroke tyckte det såg jätte otäckt ut när jag såg när du fick det 😦 tyckte jätte mycket om när du var med i robinson du var en duktig deltagare men detta kan hända alla du är inte ensam, står på din sida vad som en händer. Tycker att efter detta året så borde dem ge deltagarna mera mat och lite mindre svåra uppgifter för nu börjar det bli farligare en det andra åren och vet att det ska vara en utmaning men detta ska inte behöva hända när man är så ung som du är håller tummarna att du kan återställas helt. Tur att du har klarat dig så pass bra vännen ❤

  Kramar på dig

 22. Men ursäkta nu – VEM tror att det är ”en skön semester” att vara med i Robinson? Har man aldrig tittat på programmet innan man anmäler sig?

 23. Hejsab Petra, gårdagens hemskheter, fick mig minnas tillbaka på mig själv, sitter och här och har bara högersidan att skriva med, så känner igren mig från händelsen jag såg, kan gärna dela med mig om mina sidor av det som hänt,svara gärna till mig, krya på dig

  • jodå,där har du fel. Aneurysm som brister gör det ofta under ansträngning o orsakar en blödning under aracknoidean i hjärnan. Det är en artärblödning o man blir mkt fort dålig.

  • Jag tror också att yttre påverkan gör att det är lättare att få stroke. Men du kan lika bra få det när du mår som bäst och är på lugn semester. Så jag tror inte man kan säga att det var ”Robinssons fel” för det kunde även hänt hemma.

  • Håller helt med om att Robinson inte kan lastas för att en person drabbas av en stroke, den hade sannolikt kommit förr eller senare ändå. Petra hade otur att drabbas just då men även lite tur att det hände när hon inte var ensam hemma, bakom ratten i en bil eller medan hon födde sitt första barn.

   Vill även ”förtydliga” Camillas inlägg: ett aneurysm (pulsåderbråck) kan iofs brista av ansträngning men det har då byggts upp under lång tid. Ett aneurysm kan sitta var som helst i kroppen (där det finns en pulsåder), ett hjärn-aneurysm kan således uppstå på flera ställen i hjärnan. Ett brustet hjärn-aneurysm brukar inte falla under samlingsbegreppet stroke. Vill inte leka besserwisser men jag har själv drabbats av ett brustet hjärn-aneurysm och man blir ju lite av ”expert” på sina egna sjukdomar 😉

 24. Som någon redan har skrivit, det var bra att det visades på tv för när jag såg dig bli så dålig så var min första tanke att du hade fått en stroke! Kanske man kommer ihåg hur du reagerade och såg ut när du blev så sjuk att man kan känna igen det om man ser ngn råka illa ut. Har ju hört talas om att personer har blivit klassade som fulla och blivit utslängd från krogen när det egentligen var en strok personen led av, svårt att tala, balanssvårigheter och icke kommunicerbar är ju tecken på att man ha en sjukdom men det är lättare att koppla till fylla när man är ute på krogen.. tyvärr!!!
  Min moster fick en stroke väldigt ung och det är fler och fler unga som får stroke idag, många talar om det stressade liv vi lever etc. Jag skickar en styrkekram och hoppas du har förstående människor i din omgivning på den resa tillbaka! Det här fixar du!

 25. Hallå Petra !
  Skulle bara vilja säga att hela familjen tänker på dej !
  Hoppas att allt blir bra med dig ! Du har alltid varit en kämpe , så du ska se att allt kommer bli bra !!
  Många krya på dej kramar från familjen Wilhelmsson !

 26. Hej Petra!
  Ditt första inlägg var oerhört intressant och bra skrivet och lämnade mig nyfiken på mer att läsa i samma stil. Vad hände sen, efter hon berättat vad som hänt??? Kanske kan du få ihop allt detta, din berättelse, till en bok så småningom? Att få en stroke är ju något som många förknippar med äldre människor, det är inte många som vet att även unga kan drabbas…
  Hoppas verkligen du mår mycket bättre snart och snälla, ge oss en fortsättning på det du skrev om dag ett …
  Kram!

 27. Jag blev verkligen jätteberörd när jag såg Robinson igår, satt med tårar i ögonen för att jag tyckte så synd om dig att du skulle behöva drabbas av något sånt här.
  Men du verkar vara enormt stark och positiv och det kommer man ju långt med. Hoppas att du snart mår ännu bättre!
  Kram!

 28. Hej Petra, jag tänkte på dig mycket efter programmet och funderat på hur det gick för dig. Det måste varit jobbigt att vara så långt hemifrån..
  Vad skönt att höra att du är på bättringsvägen. Har en nära vän som tidigare drabbats av samma sak och hon är idag i stort sett återställd.Att du verkar ha en positiv inställning kommer att hjälpa dig mycket och säkert påskynda processen. 🙂 Kram till dig

 29. Du var verkligen en av favoriterna i Robinson!
  Mycket tråkigt att detta skulle hända dig och lycka till i framtiden, du är en otroligt stark person och du kommer fixa detta 🙂 Kram Amanda

 30. Hej Petra,
  Har tänkt mycket på dig sedan jag såg programmet i går.
  Ditt senaste inlägg får mig att tro att du har kommit till viss insikt om hur viktigt det är att ta vara på och glädjas åt den stund som är just nu.
  Ditt tillfrisknande verkar gå ganska snabbt, så du har nog en stark kropp att tacka och glädja dig åt, trots att den ”krånglar” just nu.
  Ha det bättre än bäst och krya på dig!
  Kram
  Christina

 31. Jätteskönt att kunna läsa din blogg och ”höra” din livsgnista i textraderna. Det var lite av en chock att se avsnittet igår. Att du blev sjuk såg vi ju alla, men när Paolo talar om att det var en hjärnblödning fick jag goosebumps på hela kroppen. Vi har väl alla kommit i kontakt med det själva på ett eller annat sätt, själv kom åter farfars massiva hjärnblödning färskt i minnet och jag fällde en tår för dig.
  Sköt om dig och finn energin att bli helt återställd. Kämpa =)

 32. Hej Petra!
  I måndags när vi fick se att du skulle vara med i Robinsson, kändes de extra roligt att följa programmet eftersom våra familjer hållt kontakten till och från , ja ända sedan pappa Per och Morgan spelade fotboll i Halmstad ,och sedan har fått träffa din familj lite då och då både i Skåne och på Smögen senast på pappa Pers 50 års kalas.
  De som vi fick se i går på TV blev vi alla i familjen berörda av, och tänker mycket på dig Petra,vi vet att din kämparglöd och din fina familj kommer att göra de allra bästa för att du ska må så bra du bara kan och önskar dig allt gott, vi kommer att kontakta pappa Per inom de närmaste för att höra hur du mår och hur du har de. Många kramar från Monica Morgan Andreas och Ida

 33. Vadå stämma produktionen? Ursäkta mig men varför? Det är väl på frivillig basis man är med i denna tävlingen?
  Å sen att någon blir sjuk å det händer de som absolut inte får hända e ju en annan sak men de händer ju överallt varje minut.
  Jaja nog om de.

  Ville bara skriva till dig Petra att du verkar vara oerhört stark å positiv.

  Krya på dig!!!

  /Angelica

 34. Hej Petra

  Vad skönt att du mår så pass bra som du gör. Min svärfar fick en stroke för snart ett år sedan så jag har sett det på nära håll. Vet hur känslosamt det är för den drabbade. Jag håller tummarna för att du ska återhämta dig helt. Du har en härlig positiv inställning 🙂 Du finns med i mina böner.

  Mvh
  Saga

 35. Krya på dig,ge inte upp. Jag följer Robinsson och tycker att det är spännande,men då det händer sånahär saker förstår man att det är kämpigare än det ser ut. Kram Marianne i Fagersta

 36. Du var den jag trodde på mest i årets Robinson, och som verkade mest sympatisk. Livet kan vända snabbt, man får aldrig ta saker för givet, samtidigt som det inte hjälper att oroa sig heller. Det enda man kan göra är att göra det bästa av stunden. Skönt att höra att du kommit tillbaka så pass. Snyggt jobbat! Heja dig!

 37. Det är så härligt att höra att det går bättre och bättre.
  Min pappa fick en stroke för 1 år och några dagar sedan och det var fruktansvärt. Han kan inte gå utan gåbord, prata någorlunda (inga meningar bara ord). Det är en fruktansvärd händelse!
  Jag hoppas innerligt att du kommer bli helt återställd! 🙂
  Just det när hände detta? jag vet att det var under robinson men vilken månad?

 38. Skönt att höra att du har blivit bättre!! När var inspelningen av robinson? Jag antar att ni inte får säga någonting innan programet har sänts på tv så det var ett tag sen du fick stroken va?

 39. Herre gud!!! Brukar vanligtvis inte kolla på Robinson men gjorde det igår. Förstod direkt att det rörde sig om en stroke då du förklarade symtomen. Har själv jobbat på en stroke/rehab avd och vet vad detta innebär. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du blir helt återställd igen!! (Jag vet för har sätt det med egna ögon att kroppen kan resa sig upp igen). Du är såå ung, det ska inte hända dej! Kämpa på detta klarar du..du verkar vara en tjej som inte ger upp i första taget ;).
  Kraam Sandy

 40. Det här är min första blogg jag kommer att följa, längtar redan till nästa inlägg.
  Inte för att gotta mig i annans ”olycka” utan för att du gör det här så jäkla bra. Det är en otrolig inlevelse och man kan , nästan iaf, ta på verkligheten.

  Som sagt jag väntar och håller koll på klockan för att läsa fortsättningen 16:00 stat 🙂

  Lycka till, håll ut och kämpa på. Du vet nu att du har många som stöttar dig !

 41. Herregud vilken resa du gjort/gör. Jag såg programmet igår och jag grät när de visade vad som hände…så sanslöst otäckt. Det kanske har stått i Ab om detta tidigare (när det spelades in) men jag läste isf aldrig det och jag blev rent chockad av händelsen…
  Blev väldigt glad när jag såg att du hade en blogg. Roligt och stärkande att läsa det du skriver 🙂

  Hoppas du mår bra/bättre och att det går framåt för varje dag. Du ska också veta att du inspirerar andra med din berättelse.

  Krya ordentligt nu, du har massa stöd här ute!
  Kram Petra

 42. Hej 🙂

  ville bara säga krya på dig och att det är superbra av dig att ha denna blogg där du kan skriva allt utifrån dina tankar, funderingar och åsikter om vad som hände!. Klart vi är många här i landet som efter gårdagens program fick oss en tankeställare och som tänkt hur det gått för dig!
  Ha en trevlig helg.

 43. Fan vad ja längtar till nästa inlägg. Att vara med i Robinson är en av mina största drömmar, så det vore otroligt spännande att läsa lite om ansökan!

 44. Hej Petra.
  Vilken chock du måste fått när beskedet kom. När jag såg dig med din huvudvärk i Robinsson tänkte jag, hoppas att hon inte har fått en stroke. När beskedet kom senare med Paulo blev jag ledsen för din skull. Jag vet vad det innebär att få en stroke. Fick en för 6 år sedan. Syns inte på mig idag men jag har mina små handikapp. Som känselbortfall hela halva vänster sida, stresskänslig, svårt med samarbete med häderna, syn och hörsel vänster sida samt trötthet. Men hjärnan är fantastisk till att återskapa sig i sin läkningsprocess. Det tar tid så tålamod är en dygd. Det är ju inte bara träna sig fysikt det är lika viktigt även träna med sina sinnen och själ. Du verkar vara en klok kvinna och du hittar säkert din väg tillbaka.
  Många hälsningar
  Annelie

 45. Din inställning är beundransvärd och jag hoppas att du forstätter ha den sköna inställning du har nu. Jag hoppas att du kommer blir bättre och bättre med tiden. Ge inte upp =) vi är många här som står bakom dig och håller alla tummarna att du skall bli helt frisk! Det jag sett av dig så ser jag en stark, positiv, levnadsglad och stark tjej och jag hoppas att du kommer fortsätta att vara den du är! All styrka skickar jag till dig! Massor med kramar och lycka till

 46. såg programmet..man blev helt förstörd av att bara se vad sjuk du var..hoppas du repar dig .kämpa på många kramar mona..

 47. Jag är helt förfärad av vad som hände dig, så otäckt. Tänker på dig och hoppas att allt kommer att bli bra.

  Må gott och var rädd om dig.

 48. ”Det är samma sak med läsa, gå, tala.. ALLT tar längre tid nuförtiden, men vad gör det? Jag har ju all tid i världen!”

  Det låter som att du inte ger upp i första taget i alla fall! Vilken härlig energi och kraft du verkar utstråla. Jag håller tummarna, tänker på dig och hoppas att dina vardagar sakta med säkert tar dig åt rätt riktning fortsättningsvis också 🙂 Kram

 49. Fantastiskt vilken stark å positiv kämparanda du besitter!!! Du kommer att repa dig bra!!!
  Du var favoriten för mig i robinson, och det hade varit kul att fått se mer av dig. Men jag hoppas iaf. på en tjej som vinnare i år!!
  Det viktigaste är att du ger dig tid att återhämtade dig å se varje framsteg som en seger!!!

  All styrka åt dig!!! Kram

 50. ❤ Lycka till med allt du tar dig för! ❤ Du har ett skönt driv och hur du än kommer att leva, så kommer det gå bra.
  Om jag får tipsa dig, så skulle jag kopiera de svar jag tycker bäst om, kanske bara någon rad ur ett stycke, ett ord el hela texten från inläggen här på sidan, så skulle jag kopiera in dem på ett annat papper. Ett Pepp-papper, därefter skulle jag rama in den, hänga upp den någonstanns där den syns. Och de jobbiga dagarna (för de kommer och går som alla vet). Då skulle jag läsa på Pepp-tavlan och suga åt mig av alla fina ord och pepp-talk. 🙂
  "Låt inte någon tala om för dig vad du kan lära dig el inte, utan bestäm själv och ta befälet över ditt liv, så kommer du gå bortom gränsen och din återhämtning kommer gå lysande!" Lycka till!

  Jag kommer följa din återhämtning till vardagen med allt vad det innebär.

  Många varma kramar från Jenny 😉

 51. Blev riktigt berörd och skärrad när jag såg vad som hände dig i Robinson.
  Genast kändes tävlingen så oviktig i jämförelse med att leva eller dö. Önskar dig lycka till i framtiden! Kram

 52. Jättetråkigt att du fick lämna Robinson. Du var en av favoriterna hos mig. Din inställning från början imponerade. Mest av allt vill jag att du kryar på dig och att du kommer igång ordentligt med kropp och själ. Att din kropp blir så bra som möjligt och att du mår bra mentalt. Jag själv går igenom vissa problem med kroppen och jobbar även med fysiska och psykiska problem. Ta en dag i taget och njut av livet.

 53. Oh, vad skönt att veta att du ändå har det bra, jag kunde inte förstå igår att man inte fick veta hur det var med dig. Vad bra att du skrev och berättade själv. Och vilket otrolig tur att du nu har en så bra inställning och är positiv. Lycka till framöver. //Malin

 54. Hej ”den som jag hejar på ” Petra.

  I år hade jag bestämt mig för att inte titta på Robinson för jag blir alltid
  så ”fast” när jag väl börjar titta på programmet.
  Jag satt vid datan när första programmet började o lovade mig själv att
  inte tittan på TV´n utan ha hörlurarna på o surfa på datan.
  Barnen o frun satt förstås o tittade……….

  Helt plötsligt skulle 4 tjejer tävla om ledarskap och jag ”tjuvtittade” lite
  o fastnade IGEN !!!
  Du kom 2:a men på något sätt så blev det dig som jag skulle ”heja” på
  det var klart rätt så tidigt. Frugan tyckte att jag var hopplös som
  hade ”fastnat” igen 🙂

  Det gick bra några program men så drabbades du av olyckan …

  Nu hoppas vi utav alla familjens hjärtan att allt går / blir bra för dig
  i framtiden och att du kommer att kunna göra allt du vill.

  Många välönskningar och du skall veta att jag kommer inte längre
  att sitta vid tv´n när programmet visas men däremot läsa din blogg.
  Familjen sitter givetvis kvar och vi alla önskar att du kämpar på
  och blir till 110 % återställd och får ett underbart liv framöver.

  Kramar från hela familjen……….

 55. Fan vad skönt att se att du är ok. Motoriken kommer ifatt.
  Se det som att du blivit av med en tickande bomb som kunde briserat när du inte fått hjälp.
  Du har haft himla tur, kul att det går bra, jätteskönt.
  Jag känner ju inte dig, men blev helt kall i kroppen när du sa det där om flygplanet, då förstod jag att det var en stroke och blev helt galen av att dom inte snabbade sig mer.

 56. Jag håller med om att det var viktigt att visa för andras lärdom. Många är inte medvetna om symptomen (yrsel, svårigheter att prata, balansproblem o stark huvudvärk) och att det kan drabba i en tidig ålder. Tycker det är viktigt att upplysa människor och här har du en viktig roll. Hoppas att du fortsättningsvis mår bättre!!!

 57. Hej!
  Jag vet att alla som skriver till dig säger i stort sett det jag har tänkt att skriva, men jag vill bara att du ska veta att din historia verkligen berör. Kanske för att du bara är ett år äldre än vad jag är, kanske för att du har en så härlig inställning till livet trots det inträffade, eller kanske för att du verkar vara en genom-god människa.

  Jag önskar dig all lycka framåt och hoppas att du blir så pass återställd att du aldrig tappar den gnistan som du verkar ha!

  Lycka till, helt klart är du en inspirationskälla!

  Varma kramar

 58. Stor kram till dig Petra. Blev verkligen illa berörd när jag såg ditt insjuknande i Robinson.
  Tack för att du delar med dig här av dina erfarenheter! Du skriver jättebra.

 59. du verkar vara jätte stark och det ät jag imponerad av.
  när jag och min kompis åkte och handlade läsk så såg jag att det stog att det hade hänt något med dig på robinson och då sa min kompis så här nej vad har hänt med Petra? jag som häjade på henne!!!!!
  Många stora krya kramar ❤

 60. Hej Petra!

  Jag blev verkligen chockad när detta hände. Det måste varit hemskt. Har nu läst din blogg, mycket bra skrivet, ska fortsätta att följa dig där och se hur det går för dig. Jag önskar dig all lycka på vägen. Jag är helt övertygad om att du kommer att klara det. Må så gott och kämpa på.

  Många Bamsekramar från Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s